Preferința necesară este păstrată 180 de zile. Poți retrage acordul oricând din footer.

Sesiuni aleatorii per filă, cu 30 de minute de inactivitate. Nu identificăm persoane și nu confirmăm apeluri, clienți ori vânzări.